1) Først trykker du på "Eksport ordrer" under "Min konto" i øverste højre hjørne

2) Dernæst vælger du hvilket modul, der skal eksporteres data fra samt periode

3) Afslutningsvis vælger du, hvilken data du vil have eksporteret

• Vælg, hvilken data du ønsker som kolonner i dit Excel-ark og navngiv kolonnen

• Når du har valgt al den data, som du ønsker at eksportere, trykker du på "Eksporter data", og et Excel-ark med den valgte data downloades

Har du yderligere spørgsmål til dette, eller oplever du problemer? Så kontakt os endelig.