Hvis du har mistet dit Kanpla-kort skal der hentes et nyt kort, enten på skolens kontor eller i kantinen. Kortet kan koste penge, hvis din skole/kantine har valgt dette.

Efter kortet er blevet udleveret er det vigtigt, at du udskifter dit gamle Kanpla-kort med det nye. Dette gøres ved at gå under "Min Konto", og herefter trykke på den bruger som har mistet Kanpla-kortet.

Dernæst skriver du det nye ID fra kortet ind på tekstfeltet "Kanpla ID". Efter du har trykket "Bekræft" er dit gamle kort nu fjernet, og det nye er nu tilføjet til kontoen.

Klik her for at se hvordan du gør, hvis du møder problemer.

Med venlig hilsen

Amalie fra Kanpla