For at få adgang til din køkkenets menu og bestillingsside skal du først og fremmest:

1. Oprette en bruger

2. Tilknyt brugeren din kantine eller skole.

3. Tilføj penge til din Kanpla-konto

Herefter har du adgang til din kantines madplan, hvor du nemt og hurtigt kan forudbestille din mad. Du bestiller ved at klikke på den pågældende ret, du ønsker at bestille, og tilføje antal til kurven - og så følge proceduren for bestilling.

Når du har tilføjet en kuvert eller et produkt til din kurv, bliver det hele samlet i kurven, og du 'checker' det hele ud samlet, når du har valgt din mad. Kurven er at finde i øvre højre hjørne.

Har din kantine endnu ikke lagt madplanen ud, er det desværre for tidligt at bestille.

Med venlig hilsen
Team Kanpla 🥦